"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

четверг, 16 марта 2017 г.

     До Міжнародного жіночого свята колектив художньої самодіяльності під супровід художнього керівника Марценковського О.Л. підготували та провели святкові концерти в Марянівському, Сахарівському клубах та Гуляївському СБК. Ведучі свята Павленко А. та Каравенкова О. упродовж святкової програми дарували вітання всім жінкам: бабусям, мамам та дівчатам. З привітанням зі святом та найкращими побажаннями до присутніх звернулася сільський голова –Юрченко Т. П.
     Щороку буйна радість обнімає світ з приходом весни. Бо весна – це початок всього. Про світанок року – весну повідала у пісні  «Весна» Дзюба Віка. Дитячий гурт «Світанок» та «Веснянка» порадували мам та бабусь піснями: «Мамочка», «Діти сонця», «Про бабусю», «Моя бабусенька». Касьяненко Микола подарував присутнім пісню «Батьківський поріг». Зі словами вдячності за рідну мову, за пісню колискову, за щасливе дитинство всім мамам в Україні виступили з піснями «Мамина порада» (гурт «Тилігулочка»), «Милая мама моя» (Дубна Інна), «Мамы нет родней» (Шепеляєва Діана), «Мама – мамочка» (Чабанюк Таня), «Мамочке» (Стебленко В., Чабанюк Т.), «Мама» (Волкова Настя) та інші.
      І на завершення з побажаннями найкращого пролунали пісні «Дай вам боже щастя» (Горпенюк Майя та Чернецька Оксана), «Родина» (гурт «Тилігулочка»), а Волков Дмитро розвеселив всіх жартівливою піснею «Не женюсь».

Бібліотекар Гуляївської бібліотеки – Павленко А. П.


Комментариев нет:

Отправить комментарий