"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

четверг, 30 марта 2017 г.

Шляхами великої долі
    В Балайчуцькій бібліотеці до Дня народження Т. Шевченко був проведений виховний захід «Шляхами великої долі» для учнів 8-9 кл. Бібліотекар нагадала присутнім сторінки життєвого та творчого шляху Генія України, зачитала уривки з творів письменника: «Думи мої…», «…куплю  паперу аркуш…»
    Діти декламували вірші Т. Шевченка:Янкова Н. –«Три тополі, три долі», Мартиненко В.-  «Гайдамаки», Дідух С. – «Сонце заходить…» та інші.
    Наприкінці заходу пролунала пісня на слова поета «Думи мої,думи мої». Закінчився захід словами бібліотекаря: «Життя Тараса Шевченка було важке і жорстоке, але він не падав духом і все зміцнював – то піснею, то словом, то власним життям – безмежну любов до України».
О, жінко! Ти богиня на землі.
7 березня Балайчуцькою бібліотекою та клубом було проведено
Свято – ода жінці «О, жінко! Ти богиня на землі».Захід було проведено в Балайчуцькому клубі, на ньому були присутні 32 чол.
    На початку заходу гостей свята привітали ведучі Острий Женя та Мартиненко Віталій. Вони розповіли гарні вірші про матерів. Народний хор  «Балайчанка» виконав пісні «Перелаз» та «Зацвіла калина».
    Острий П. та Острий Ж. виконали пісню «Кукушка».
    А сама маленька учасниця Якименко Віка(7 років) розповіла гумореску та заспівала жартівливу пісеньку про дідуся і бабусю.
    Сльози на очах викликала пісня «Ой чому так мамо, рано посивіла»
     Також прозвучали вірші у виконанні молоді с. Балайчук.
      Свято пройшло урочисто та весело.




Комментариев нет:

Отправить комментарий