"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

вторник, 6 декабря 2016 г.

Акція «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ В ДІЇ»
         Книга – це століть велике диво!
Пошуки, мандрівки, відкриття…
Прочитав , як зоряно й правдиво
У книжках змальовано життя?
Скільки ще охочих  - подивився!
Жде бібліотека на дарунок твій.
Мудрістю людською поділися!
Для людей добро творить умій.

         Давним-давно  людина почала збирати книги. Багаті правителі вважали  за обов’язок та честь мати при своїх палацах бібліотеки . так і зараз у кожного з нас э хоч невелике зібрання  книг, які вже прочитали, можливо вже не один раз, а  й такі , які не підходять нам уже за віком. Чому б не поділитися ними з іншими  любителями читання?
         Вже не перший рік в бібліотеці діє акція «Подаруй бібліотеці книгу», в ході якої наші книжкові фонди наповнились цікавою літературою. Любителі друкованих видань діляться радістю спілкування з книгою, з нашими читачами. Неодноразово  отримувала бібліотека  дарунки від наших постійних читачів:  Корнєєва Ю., Таранович Н.В., Волощук О.В., Стрючковська Л.І. , Магазинник Л.А.,  Шевченко С.О., Фурман Т.В.. Марутина Л.І. та багато- багато інших
         Цього разу свої дарунки принесла Людмила Ігорівна Богуславська, яка є  нашим   помічником  у проведенні масових заходів, являється  президентом  поетичного клубу «Чарівний вогник», сама пише твори  та взагалі  дуже  творча,  талановита людина.  Людмила Ігорівна  розповіла, що читати любе змалечку, книга для неї була не аби  якою цінністю. Навіть на свою першу зарплату  Людмила Ігорівна  придбала декілька книжок. На її переконання  - читання є постійний розвиток особистості. Велика дяка від нас Людмилі Ігорівні, хай Бог дарує їй  міцного здоровя   та наснаги в творчій діяльності.
         Тож звертаємось і до вас , читачі « Степового маяку»:
Не викинь книгу на смітник!
Її віддай в бібліотеку,
Бо книго скарб у ній для тебе
Думок і висловів квітник.
У ній поета віршів море,
Кохання , радість, смуток, біль.
А ще незвідані простори
Письменник відкриває в ній.
То ж дурно книгу не змарнуй -
Бібліотеці подаруй!

Зав. методико-бібліографічним відділом Березівської ЦРБ –

 Войтенко О. В.

Комментариев нет:

Отправить комментарий