"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

пятница, 16 декабря 2016 г.

                                        Свято Миколая

          В народі кажуть, що взимку скільки днів, скільки й свят. Одним із головних зимових свят  є  Свято Миколая. З давніх–давен українським дітям приносить дарунки Святий Миколай. Дарує їм подарунки так, що б ніхто не бачив , бо робить він добро не на показ, а на людську радість. Творить різні дива, і називають його через  це - Чудотворцем.
         В районній бібліотеці для дітей відбулося зимове свято для учнів 1 і 2 класів НВК з вчителями Гончаренко Тетяною Валеріївною, Драмашковою Оленою Степанівною та вихователем Потоцькою Світланою Анатоліївною та помічником вихователя Швець Юлією Юріївною .
         Гостей привітала Вольф Ірина Олександрівна зі своїми помічниками акторами лялькового театру «Буратіно». Розповіла  про свято, яке з великим нетерпінням  усі чекають. Діти поринули у захоплюючу подорож до минулого від маленького хлопчиська Миколки до Святого Миколая Чудотворця. Федченко Карина, Білоус Дар’я, Майстер Даниїл  показали казку -  виставу «Ми чекаємо Миколая,» а також  порадували дітям запальний  таночок . Вихованці НВК теж прийшли з привітаннями Дорош Владислав,Бабенко Софія,Ткачук Маргарита, Коноваленко Єлизавета, Беркатюк Олександр розповідали вірші та всі  разом  розагадували зимові загадки і відповідали на запитання вікторини «Казковиий вернісаж» . На нашому святі діти звеличали Миколая-Чудотворця,зверталися до нього у дитячих піснях та молитвах,а ще дізналися багато цікавого. Дитячій увазі була представлена книжкова виставка « Свята срібної зими ».


                                          Завідуюча районною бібліотекою для дітей
                                                                           Янішевська Л.В.














Комментариев нет:

Отправить комментарий