"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

среда, 6 апреля 2016 г.

«Хто багато читає- той багато знає»

         В рамках щорічного Всеукраїнського тижня юнацького та дитячого читання в Червоноармійській бібліотеці було проведено ряд заходів, направлених на популяризацію книги та бібліотеки і заохочення дітей та юнацтва до більш активного читання.
         В останній тиждень березня частими гостями бібліотеки були учні Червоноармійської ЗОШ. Учні 4-класу (класовод Коржинська Н.В.) стали учасниками літературно-пізнавальної гри «До нас у гості завітала казка» Діти показували свої знання казок у трьох частинах: «Відгадай казку» (відповіді на питання вікторини), «Намалюй казку» (за 15хв. намалювати улюбленого героя), «Розкажи казку» (краща розповідь улюблених казок ).
         Всі учасники брали активну участь в конкурсах, а найкращими стали Шепотинник Софійка та Фузицька Саша. Переможці та учасники отримали солодкі призи від бібліотекаря.
         За звання «Кращий читач» змагалися учні 6-го класу Червоноармійської ЗОШ. Оцінювало учасників журі у складі бібліотекаря Безродньої І.П., педагога-організатора місцевої школи Маслової Є.В. і вчительки зарубіжної літератури Березніченко Т.В.
         Під час першого етапу учасники конкурсу представляли слухачам свої улюблені твори. Цього року свій вибір вони зупинили на творах Д. Лондона, Я. Стельмаха, А. Чехова, І. Багмута.
         В наступному конкурсі діти декламували вірші. Дуже актуально прозвучав вірш П. Лонгфелло «Люлька згоди», який розказала Горбатенко Валя. Чудово прочитала баладу Р. Бернса «Моє серце в верховині» Узун Аня, а  Музика Люба вибрала для себе вірш Т. Шевченка «Садок вишневий».
         Загальну ерудицію конкурсанти показали відповідаючи на питання літературної вікторини.
         За результатами конкурсів звання «Кращий читач-2016» отримала Горбатенко Валя, друге місце розділили Узун Аня і Музика Люба,а третім став Ситинський Даня. Переможці отримали заслужені призи,а всі присутні-солодощі.

                                                           Бібліотекар Червоноармійської бібліотеки -
                                                                                   Безродня І.П.























Комментариев нет:

Отправить комментарий