"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

четверг, 14 апреля 2016 г.

З 25 жовтня 2016 року 14 сіл Березівського району об’єналися в єдину Розквітівську територіальну громаду, в тому числі і Ставкове. 4-5 березня до Розквітівської ОТГ завітала польська делегація з метою надання допомоги в реалізації проекту " Україна-адміністрація майбутнього" в равках Польсько-Канадської Програми підтримки демократії. Польські фахівці провели дводенний семінар і запропонували вирішувати проблеми за кошти Євросоюзу.
         До складу делегації ввійшли: Пан Кшиштоф Лонтка, директор Управління неінвестиційних проектів адміністрації міста Люблін, Анастасія Кінзерська і Магдалена Влацло, представниці " Фундації ініціатив менеджерських", які провели майстерклас і разом з місцевими жителями визначили  першочергові   проблеми громади.   
         Учасниками семінару були голова Розквітівської  с\р ОТГ Лозов Віталій В’ячеславович, депутати сільради, освітяни, медики, працівники культури, загалом представники 14 сіл громади.
         Зі Ставкового на зустрічі були присутні Бодянюк Л.І., Нікітчук Н.О., Шулячинський Д.В., Васильчук В.О., Нікоари О.В., Смоляр Л.П., Продан С.С., Швець В.Ф., Мєлєх А.В., Ніколайчук П.П., Зубкова Н.Г., Гавіловська Л.В., які брали активну участь в обговоренні важливих тем.
         Віталій В’ячеславович подякував польським друзям за допомогу в розробці стратегічного плану розвитку громади на 2 роки і подарував їм на згадку доробки, вишиті розквітівськими майстринями.

Бібліотекар Ставківської бібліотеки – Калмикова В. К.




Комментариев нет:

Отправить комментарий