"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

пятница, 10 июля 2015 г.

РОЗУМНИКИ І РОЗУМНИЦІ

 В українському селі літо – гаряча пора і для дорослих і для дітей, але це ще й пора довгоочікуваних канікул під час яких хочеться і відпочити від  шкільних  буднів, і зайнятися улюбленими справами , і набратися нових вражень. Та коли  набридає дивитися  на екран телевізора і комютера,  а пекуче сонячне проміння не дає погасити з друзями на стадіоні завжди можна завітати до сільської бібліотеки.
Наша бібліотека не тільки пропонує широкий вибір літератури на будь-який смак, а є  ще й центром дозвілля,  де можна поспілкуватись з друзями,  пограти в настільні ігри, помалювати  або зайнятися виготовленням  саморобок. А ще – прийняти участь у  у різноманітних цікавих заходах, які регулярно проводяться в бібліотеці.
Один такий захід, інтелектуально-розважальна гра « Розумники  і розумниці», пройшов у бібліотеці 18 червня. Юні читачі бібліотеки розділились на команди  «Розумники» і «Розумниці» і змагалися між собою у знанні нашої української мови.
програма почалась із конкурсу на краще знання українських вітань, а далі  учасники складали з окремих частин українські прислів’я та приказки, пояснювали назви українських місяців,  розшифровували фразеологічні звороти та складали нові,  пригадували  народні  та державні українські свята. З невеликою перевагою  перемогла команда дівчаток «Розумниці».
Всі учасники  отримали солодкі призи від бібліотекаря.

 Завідуюча Червоноармійською бібліотекою  - Безродня І.П.

Комментариев нет:

Отправить комментарий