"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

понедельник, 18 мая 2015 г.

Тих днів не змовкне слава


9 травня. Український народ відсвяткував 70-річчя з дня Перемоги.
Біля памятника загиблим воїнам збирались люди, грав духовний оркестр. Роздолянці памятають своїх земляків , які героїчно боролися за мирне небо для майбутніх поколінь.
Працівниками клубу с. Роздол було організовано цілий ряд заходів. Після того як пролунав Гімн України дорослі та діти поклали квіти  та вінки до підніжжя памятника. Словами подяки за високий героїзм та патріотизм, славетний подвиг,  відвагу були сповнена урочиста промова голови Вікторівської с/ради Парамоненко О.М. додали колориту свята патріотична літературно-музична композиція  «Травневий вальс» у виконанні Кравченко С.М. та аматорами села  Роздол. На свято були запрошені  афганці Тимчук Л.І.  та  Вандлер Г.І. Вшанували пам’ять загиблим радянським солдатам хвилиною мовчання.
Продовження свята відбулося в клубі, де чекав святково  накритий стіл для дітей війни: Левчук Г., Решетинська Г., Микитюк Л., Циганчук А., Проценко П. та багато інших.
Солдатську кашу за традицією готувала зав. бібліотекою Зубович Н.М.
Присутні мали змогу подивитися змістовну концертну програму, та ознайомитися з творчістю ансамблю «Ритм» художній керівник, якого Яворська М.В. Діти показали свої вокальні, хореографічні  здібності. За столом ще довго велися душевні розмови, співали українські та воєнні пісні.
Кожного разу , коли проходить це свято оставляє слід незабутнього смутку та тривоги.


                                    Завідуюча Роздолянською бібліотекою – ЗУБОВИЧ Н.М.

Завідуюча Роздолянським клубом – Кравченко С.М.


Комментариев нет:

Отправить комментарий