"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

четверг, 14 мая 2015 г.

«Дякуємо за  життя»
         В селі Степанівці о 10 годині ранку розпочався мітинг присвячений ювілейній даті свята  - День Перемоги.
         Офіційну частину відкрила сільський  голова Т. І. Матієць, яка поздоровила всіх присутніх зі святом , коротко розповіла   про ті трагічні дні та вручила пам’ятні подарунки – ветерану  Великої Вітчизняної війни – Петру Петровичу Сабанчуку, воїну – афганцю Миколі Володимировичу Сабанчуку та матері загиблого під час проходження  строкової служби воїна  - Василині  Долінській.
         Далі відбулася концертна програма. Ведучі програми Олена Муринська та Галина Шпарталова запропонували вшанувати хвилиною мовчання всіх загиблих на війні.
         В ході програми звучало багато патріотичних пісень у виконанні  «Веселки» весельчак, дуетів, солістів і т. д. Коли прозвучала пісня « Над землею туман» у складі  батька  та доньки Вишнякових, глядачі ледь стримували сльози. Розчулила своєю піснею  «Червоні маки» і Наталка Муринська . Приємним сюрпризом для ветерана Петра Петровича Сабанчука був виступ його внучки Віолети, яка забажала привітати дідуся піснею «Дивіться частіше у небо»
         Програма заходу цього року була  насичена і кожен виступ глядачі зустрічали  оваціями , гарно інсценували пісню «Синій платочок» Діана Рєзнікова, Марина Чайковська, Ганна Петрик. Порадували своїм виступом дует у складі  Марини Семенчук та Насті Вишнякової, солісти – Валентина Домущі, Валентина Товалюк, Олександр Вишняков, Вадим Семенчук, Галина Шпарталова, Людмила Шаповал, Марія Яворська.
         Завершили програму ансамбль «Веселка»  патріотичною життєстверджуючою піснею «Україна – це ми».
         І як завжди , над музичним супроводом та якісним виконанням плідно працював художний керівник Піроженко Володимир. В цей день учасники художньої самодіяльності на чолі  з сільським головою  Матієць Т.І. побували і в с. Чорногірка, надали посильну допомогу у проведенні свята Перемоги.

                                                Директор Будинку культури – Г.Г. Шпарталова
Завідуюча бібліотекою – О.В. Муринська



Комментариев нет:

Отправить комментарий