"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

понедельник, 27 октября 2014 г.

З вітаннями  - до бібліотекарів



         До Дня бібліотекаря у центральній районній бібліотеці відбувся урочистий захід. Мимоволі, прийняти його  можна було б за відзначення жіночого весняного свята, бо аудиторією складали  милі і красиві жіночки  - працівниці сільських бібліотек, дитячої та районної бібліотеки.
         Завітали з привітаннями та побажаннями до бібліотекарів голова районної ради Олег Богоміл, виконуючий обов’язки голови РДА Олександр  Чигирьов, завідуюча відділом культури РДА Жанна Глазова, голова  профкому працівників культури району Наталія Калашник.
         За особистий внесок у розвиток у розвиток бібліотечної галузі, багаторічний досвід та з нагоди професійного свята грамотою  облуправління  культури нагороджені працівниця ЦРБ  Людмила Кожарновська, бібліотекар М-Олександрівської бібліотеки Галина Бойко. Відзнаку районної
 Ради за багаторічну роботу і особистий внесок у розвиток бібліотечної системи отримала Наталія Калашник. Спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради  відзначені завідуюча Петрівською бібліотекою  Тетяна Корнєєва, бібліотекар Червоноволодимирівської сільської бібліотеки  Наталія Дем’янчук.
         За добросовісне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята грамотами дирекції центральної бібліотечної системи  району відзначені кращі бібліотекарі району. Кращим бібліотекарем району визнана Любов Антошенко (Заводівка).
         Привітання і подарунок (Принтер і компютор ) від депутата обласної ради  кандидата в депутати Верховної ради Учителя передав голова райбіблі-отекарям. За що бібліотекарі радо виносять щиру подяку Ігорю Учителю.


Комментариев нет:

Отправить комментарий