"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

понедельник, 27 октября 2014 г.

Заради миру та справедливості

         Міжнародний день боротьби за ліквідацію расової дискримінації проводиться по рішенню ХХ1 сесії Генеральної Асамблеї ООН від 26 жовтня 1966р.
         До цієї дати в бібліотеці села Вікторівка було організовано та проведено  бібліотекарем Лупашко Я.І. та завклубом Тігінят Т.В. літературно-музичну композицію на тему «Заради миру та справедливості». Ведучі заходу зупинили свою увагу на тому, що з часу проголошення незалежності Україна прагне створити умови для рівноправного розвитку та активної участі в соціально-економічному, політичному та духовно-культурному житті держави  представників всіх національностей, котрі разом з українцями складають єдину етноціональну структуру суспільства.
         На початку заходу звучала пісня «Україна моя, Україно». Паладій Віка декламувала вірш «Какой национальности душа». Звучали також вірші Лесі Україки «Давня весна» та Тараса Шевченка «Думка» у виконанні  Громадченко Асі  та Романенко Вікторії. Серед запрошених були учні 8-9 класів місцевої школи під керівництвом вчителів фізики Кружкової К.А. та української мови Душиної Л.М.




                                                        Бібліотекар Вікторівської б-ки Лупашко Я.І.

Комментариев нет:

Отправить комментарий