"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

понедельник, 27 октября 2014 г.

ШЛЯХ ДО ПЕРЕМОГИ










         28 жовтня відзначається День визволення України від німецько-фашистських загарбників.
         У цей день ми схиляємо голови перед памятю загиблих воїнів-визволителів, та вклоняємося живим учасникам тих героїчних подій. Подвиг наших ветеранів – це еталон мужності, патріотизму, сили волі та справедливості. Ми зберігаємо правдиву історію великої перемоги нашого народу, адже це складає міцну основу для єдності майбутніх поколінь.
         З нагоди 70-ої річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників, та з метою патріотичного виховання учнівської молоді, у читальному залі ЦРБ бібліотекарі Кожарновська Л. Б. та Шубська І. П. провели історичну композицію «Шлях до перемоги» для учнів 9-х класів ЗОШ № 2. Діти з цікавістю слухали пісні на воєнну  тематику та переглянули відеоролики про ту страшну війну. Хвилиною мовчання вшанували память воїнів, які загинули в боях за ви зволення України, та населення, яке постраждало від фашистських окупантів.
         Активну участь у заході взяли учні 9-х класів Біферт Ольга, Карпенко Ірина, Полуектова Валерія, та бібліотекар ЗОШ № 2 Михайлова Марія Михайлівна та вчитель української мови Кравченко Ліна Леонідівна.
         До уваги присутніх були представлені книги з книжкової виставки «Україно моя, ти згадай ті роки», які містять інформацію про долі українців у Великій Вітчизняній війні, про бої на території України.



                                                      Зав. відділом обслуговування: Петриця Н. М.

                                                  

Комментариев нет:

Отправить комментарий