"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

пятница, 18 ноября 2016 г.

В рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху по Березівській ЦБС проведено ряд масових заходів:
постійно-діюча виставка "Правила дорожнбого руху - твої правила", інформаційно-розважальна гра "Світлофор", ігротека "Намалюй знаки", урок правил "Безпека на дорозі - безпека життя", хвилина безпеки "Руху правила єдині - поважати їх повинні", практичні заняття "Будь уважним на дорозі" та
«Зелений вогник»
Найдорожчий скарб людини – це її власне здоров’я та життя. Незнання або невміння дотримуватись певних правил поведінки на дорогах, не обережність дуже часто призводять до втрат не тільки здоров’я, а й навіть особистого життя. І, на жаль, частіше нещасні випадки трапляються з дітьми. Тому в районній бібліотеці для дітей бібліотекарі організували інтелектуальну годину. Бібліотекар Ручка Тетяна Анатоліївна розширила знання дітей про правила дорожнього руху, дорожні знаки, світлофор та його призначення, вміння обережно поводитись на вулиці, берегти своє здоров’я.
Бібліотекар Вольф Ірина Олександрівна провела невеличкий екскурс в минуле, де розповіла як люди в далекі часи в результаті незнання правил дорожнього руху потрапляли у безліч проблем. Щоб закріпити свої знання на практиці бібліотекарі провели вікторину «Вулиці нашого міста», «Відгадай який знак», інтелектуальну гру «Спритний пішохід». Між собою змагалися команди «Світлофорик та Пішоходик».
З усіма завданнями діти впоралися на відмінно. Тож щоб не сталося лиха, та біди, повторюйте всі на світі правила дорожні, бо без них, ой люди добрі, прожити не можна.


Комментариев нет:

Отправить комментарий