"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

воскресенье, 27 ноября 2016 г.

Вшановуючі пам’ять мільйонів громодян, які стали жертвами Голодомору 1932-1933 років, 26 листопада  Демидівська  бібліотека спільно з Будинком культури  провела годину скорботи під назвою: "Стражденний біль голодної України" для 6-8 класів.
         Ведучі, бібліотекар Фоміна Т. М. та зав. Будинком культури Чередниченко М. І. розповіли присутнім про те, що мало знайдеться в історії не тільки України, а й світу таких трагічних подій, як голодомор ціх років, який став найчорнішою сторінкою в історії держави. Теперешнє покоління не повинно забувати цієї трагедії, тому перед закладими культури стоїть завдання нагадувати молодому поколінню про злочінні наслідки тотального режиму.
          Бібліотекар звернула увагу на тематичну виставку під назвою: "Україна пам’ятає, світ визнає" де була підібрана література про ті страшні події. Присутні запалили свічки та вшанували хвилиною скорботи жертв Голодомору. Діти, Федорова Богдана (7 кл.), Кузьменко Аліна (7 кл.), Лєбєдєв Микола (8 кл.), Бєдний Микола (7 кл.), Лісова Марія (6 кл.) та Лопатіна Діна (7 кл.), розповіли вірші на згадку про ті трагічні події.
Бібліотекар Демидівської бібліотеки –
Фоміна Т. М.





Комментариев нет:

Отправить комментарий