"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

четверг, 17 марта 2016 г.

Як уже повідомлялося Березівська центральна районна бібліотека долучилась  до акції «Збери  макулатуру – врятуй життя», на виконання доручення  Міністра  екології та природних ресурсів  Ігоря Шевченка.
        Мета цієї акції – збір макулатури (старі  газети, журнали, книги, документи, тощо). Виручені кошти планується витратити на потреби Української  армії та допомогу  переселенцям. Таким чином, паперовий непотріб перетворюється на польові аптечки, кровоспинні препарати, ліки для госпіталів, далекоміри, жилети, маскувальні сітки та інше.
        Дуже відрадно , що є в нашому районі небайдужі люди, які долучились до цієї благодійної акції. Деякі  уточнювали у нас реквізити, щоб самим здати макулатуру та покласти кошти на рахунок  фонду,  а деякі приносили макулатуру  до бібліотеки, бо не було часу  займатися  цим самому. Всі кошти було  перераховано на рахунок Благодійної організації «Доброславіє».
        Хочеться щиро подякувати всім небайдужим людям , які долучились до акції.
Впевнені , що це принесе користь нашій українській армії та переселенцям.
Нагадуємо також , що акція продовжується і  всі бажаючи можуть отримати інформацію про неї на сайті Благодійної організації  «Доброславіє»
(www.dobroslavie.org) та за телефоном 066-767-96-76, 044-221-81-62.

З повагою, адміністрація Березівської  ЦРБ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий