"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

понедельник, 24 ноября 2014 г.

                                          Моя прекрасна мово!..




         На підтримку ініціативи громадських організацій з урахуванням важливої ролі української мови , Президент нашої країни підписав постанову про установлення в Україні Дня української мови.
         У читальному залі ЦРБ бібліотекарі Л.Б. Кожарновська, І.П. Шубська та їхні помічниці Олена Боряченко , Ілона Клочкова (учениці 9-А класу ЗОШ №3) провели  мовний диліжанс «Моя прекрасна мово, найкраща пісня в стоголосі трав…» з учнями 10-х класів ЗОШ №3. захід прийшов у формі подорожі з конкурс-зупинками: «Мовна розминка», «Загадкове перетво-рення», «Скоромовка», «Фразеологічна показуха», «Ланцюжок ввічливих слів». Головний бібліотекар по роботі з юнацтвом Людмила Борисівна Кожарновська зробила презентацію нових поетичних збірок поетів нашого краю « Вінок Кобзареві» та «З любовю до життя». Ці збірки поезій є символом того, що будь-які проблеми, труднощі можна здолати, аби лише серце не переставало  сподіватися.
         Діти із задоволенням прослухали пісні про рідну українську мову, а на завершення бібліотекар І.П. Шубська ознайомила присутніх  з книжковою виставкою « Мужай,  прекрасна наша мово!».




Комментариев нет:

Отправить комментарий