"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

понедельник, 17 ноября 2014 г.

Цікава зустріч

16 листопада в усьому світі відзначається Міжнародний День толерантності.
Не залишилися осторонь цієї дати і працівники Березівської районної бібліотеки, запросивши до своєї гостинної зали учнів 9-А класу ЗОШ №2 м. Березівки разом з авторкою цих рядків, щоб донести до учнівської молоді головні рекомендації із Декларації принципів толерантності, прийнятої ЮНЕСКО.
Вдало підібрані історичні факти про причини воєн в різних країнах, віршовані рядки про призначення людини на Землі, старовинна легенда "Як  добре, що ми всі різні", вислови видатних діячів науки та культури, змістовні соціальні відеоролики змусили учнів замислитись над проблемою: «Як спілкуватись з іншими людьми, як навчитися чути й поважати думки інших, як жити в мирі з собою?».
Виконуючи інтерактивні вправи «Квітка толерантності», «Комплімент», «Загадка з конверта», учні зробили висновок: наш світ врятують добро, чуйність, розуміння, милосердя та  повага до оточуючих, тобто ті якості, які притаманні толерантній людині.
Висловлюю щиру подяку працівникам бібліотеки Павловій Л. О., Петриці Н. М., Кожарновській Л. Б., Шубській І. П. за цікаву зустріч і бажаю нових творчих здобутків.

Щербина І. Л.,
Заступник директора з НВР
ЗОШ І-ІІІ ст. №2 м. Березівки  


















Комментариев нет:

Отправить комментарий