"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

четверг, 18 августа 2016 г.

Хай живе, Україно, твоя Незалежність!


         На білому світі є різні країни,
         Де ріки, ліси і лани…
        Та тільки одна на землі Україна,
       А ми її доньки й сини.

         24 серпня 1991 року  Верховна Рада України урочисто прийняла Акт проголошення України  незалежною. Цього року ми святкуємо  25-річницю  незалежності нашої держави.  З нагоди свята  в Березівській ЦРБ  пройшла низка заходів:   до Дня Прапора – історична година «Наш стяг – пшениця у степах під голубим склепінням неба»,  до Дня Незалежності  - година державності «Святого неба голуба безмежність освячує державну незалежність», та підготовлена виставка –панорама «Хай живе, Україно, твоя незалежність!». Гості заходів  змогли ознайомитись  з історією нелегкої боротьби за національну культуру, за українську мову, відтак і за Державу. Цю боротьбу  продовжувати і будувати нову державу і нам з вами .
         Кожен із нас маленька часточка Великого народу, великої родини, про яку так натхненно співав  незабутній Назарій Яремчук: «Родина, родина – це вся Україна, з глибоким корінням, з високим гіллям».
        
Для нас священне свято настає -
І кров батьків  нуртує в наших жилах,
Ми є, були, і вічно будем ми-
Ми – Українці -  з нами Бог і сила

         Зберегти Незалежність,збудувати міцну державу, зберегти,  розвинути і примножити її моральні, культурні і духовні цінності – наш святий обов’язок. Шануймо себе і свою гідність, і шанованими  будемо іншими.
З Днем Незалежності, рідна Україна!


Провідний бібліотекар відділу обслуговування – Павлова Л. О.










Комментариев нет:

Отправить комментарий