"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

вторник, 25 августа 2015 г.

Одним із направлень роботи Новоселівської бібліотеки є краєзнавство. Бібліотека  разом  з БК провели захід «З чого починається Батьківщина?  Мета цього заходу привити любов і почуття гордості за рідний край, шану до працелюбних земляків, а також до традицій і звичаїв українського народу.
              Березівщина – край працьовитих хліборобів, які плекають високі врожаї. Це неодноразово засвідчували наші славні земляки – Посмітний, Ведута. Їх імена залишаться символом працелюбності і виіння доглядати матінку – землю. Багато років життя віддають хліборобській праці і наші земляки – Добрицький А., Бондарєв О., Гаврилов О. та інші.
         Наші односельці гостинні люди, люблять добре  слово і гарну українську пісню. На заході лунали пісні «Деревня моя», «Український коровай», «Приїжджайте частіше додому», «Батьківська хата» та інші. Заглянули і в історію , повернулися  у ті далекі часи коли виникло село. Згадали наших односельців, яких життя розкидало у різні куточки нашої країни і за її межами.

     На захід була запрошена Делеченко Лідія Миколаївна – почесна пенсіонерка, має більше сорока років педагогічного стажу, в минулому році відсвяткувала золоте весілля з чоловіком. Ми вдячні всім присутнім за активну участь в проведенні цього заходу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий