"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

вторник, 25 августа 2015 г.

             24 серпня - день, який для кожного громадянина України є визначним, бо є днем народження країни в якій народилися, в якій росли і мужніли, в якій живемо.
          Напередодні, 21 серпня, в Демидівській бібліотеці відбулося свято під назвою: "Україно! Ти для мене диво!". Святкову програму підготували директор Будинку культури Іванків В. В. та бібліотекар Фоміна Т. М., які і були ведучими на цьому урочистому заході.
         Щирими словами привітала усіх присутніх з 24-річницею Незалежності заступник сільського голови Архіпова Н.В. Вона побажала односельцям сімейного добробуту, злагоди, щастя та довголіття, а нашій державі миру та процвітання.
          З віршами присвяченій улюбленій країні виступили учні місцевої школи: Цуркаленко Т. (9кл.), Єфремова А. (9кл.), Лопатина Д. (6кл.), Кожуховська Д. (8кл.). Розвеселяв присутніх гуморесками учень 6 класу Бідний Микола. Сльози наверталися на очі, коли слухали пісню Ані Лорак "Мальви" у виконанні Єфремової Анни учениці 9 класу. Гумористична сценка "Бабки" у виконанні Лопатиної Д. та Кажуховської Д. супроводжувалася оплесками та залишила веселий настрій у присутніх.
          Історія наводить безліч прикладів безмежної, відданої любові до Батьківщини. З літописних джерел нам відомі імена далекоглядних і мудрих правителів: Олега, Ярослава Мудрого, Володимира Мономаха, Данила Галицького та ін. з біографією яких, учасники та гості свята мали змогу ознайомитись біля тематичної полички: " Славні сини України ".

                                                                                   Бібліотекар Демидівської                                                                         бібліотеки- Фоміна Т. М.



Комментариев нет:

Отправить комментарий