"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

четверг, 14 февраля 2019 г.


Свято любові, свято найкращого почуття, яке окриляє, дає сили і натхнення, радість і захоплення, завдячуючи якому продовжується життя на землі – це свято кохання, День Святого Валентина! Тому, з нагоди свята  в центральній районній бібліотеці на базі СОУПу пройшло свято-кохання  «Любові зоряний політ». Учні ЗОШ №3 9-а та 9-б класів з вчителем Піньковскою О. В. здійснили подорож країною любові, поблукали вулицями великого щастя поринули в історію виникнення свята…
         Свято закоханих проводиться не перший рік, і сподіваємося , що він стане доброю традицією. Любов - це почуття, про яке писали у всі віки, яке надихало на рицарські подвиги й двобої.  Романтика, прекрасні слова, чудесна музика лунали на святі. Хлопці як справжні джентльмени  робили компліменти своїм дівчатам, квіточка, зірочка, сонечко, люба, мила, незрівнянна , кожна дівчина відчувала себе дамою серця!  Весело і захопливо проходили конкурси «Ти без мене - не ти, я без тебе - не я!», «Питання на засипку», «Кулінарний», «Знання – сила», «Компліменти», «Конкурс ораторів», «Любов з першого погляду» та «Солодкий мандарин» де пари дівчат та хлопців змагалися хто швидше почистить однією рукою мандарин ,що знаходиться на долоні партнера та пригощали один одного   насолоджуючись солодким смаком!
         Свято перемежалося  музичними  паузами « Валентинів день», «Що таке любов..», Христина Соловій «Тримай мене міцно»,NК( Настя Каменских)  «Тримай», Дзідзьо та О. Цибульська «Цьомаю», С.К.А.Й. «Я тебе люблю»,  а під ремікс «Все тебе отдам, I Iove you beby»  хлопці розпочали батл з танців, чим здивували та порадували дівчат!
         Кажуть, кохання варте стільки, скільки варта людина, що його відчуває. Любов довго не може існувати без належної основи. У сімї особливо треба вміти  «підтримувати» любов, а ще памятати, що почуття треба виховувати. Література, мистецтво, музика, етика і естетика –чудові вчителі. Тож нехай у вашому житті завжди буде кохання і любов до матері і батька, до  землі, любов одне до одного. Кохання варте того, щоб чекати, життя варте, щоб жити! Зі святом Святого Валентина!
Бібліотекар-координатор СОУП                                               Ручка Тетяна.









































Комментариев нет:

Отправить комментарий