"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

пятница, 25 января 2019 г.


«Соборність душ єднає Україну»
 22 січня особливий день в історії України. 100 років тому було проголошено Злуку всіх українських земель в єдину Українську державу, і саме  цей день прийнято відзначати як свято – День Соборності України.
 Боротьба українського народу за соборність своїх земель – одна із важливих сторінок життя України.
 З цієї нагоди в Заводівській сільській бібліотеці бібліотекар Любов Антошенко та директор БК Марина Тарасова провели історичний хронограф «Соборність душ єднає Україну».
 Користувачі бібліотеки ознайомилися з історичними подіями України, детально історію цієї події присутні дізналися, переглянувши відеофільм «Злука. День Соборності України» (з циклу Перемоги України ). Також користувачі познайомилися з книжково-ілюстративною виставкою «Україна єдина».
 Наприкінці учасники заходу разом заспівали Гімн України.
 Працівники закликали дітей пам’ятати про незлічені жертви наших співвітчизників, покладені на вівтар незалежності, соборності та державності України, бути свідомими того, що лише в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – побудови багатої, заможної, незламної, вільної і демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

                                                                        Зав. Заводівською бібліотекою Антошенко Л.М.










Комментариев нет:

Отправить комментарий