"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

пятница, 5 октября 2018 г.


Подаруй свою посмішку.
Вже стало традицією, кожного року в першу пятницю жовтня відзначати з нашими друзями в СОУПі Всесвітній день посмішки! Посмішка – це свято!
Посмішка та щирий сміх – це ліки від усіх хвороб. Вони створюють людям гарний настрій, допомагають бути добрішими, побачити в світі більше світлого, радісного.
На наше свято «Подаруй свою посмішку», завітали учні 10 – 11 класів ЗОШ №1 з педагогом - організатором  Корольовою О.А.
«Ти маєш сьогодні чудовий вигляд» такими словами, з усміхненими обличчями та з любовю, привітали діти один одного, та розпочали свято.
Координатор СОУП Ручка Т.А. та бібліотекар ІІ категорії Ляшенко О.В. розповіли присутнім про художника Гарві Белла який в 1963 році на прохання страхової компанії вигадав яскравий символ – «Смайлик»- усміхнене жовте личко, який легко запам’ятався та став не лише візиткою компанії, а й має маленький успіх в інтернет – просторі і sms.
День посмішки відзначається з 1999 року, цей день має бути присвяченим гарному настрою, девізом дня є слова: «Зроби добру справу. Допоможи з’явитися хоча б одній усмішці!»
Сам девіз змушує усміхнутися, тому сьогодні на святі діти усміхнені і з гарним настроєм читачам гуморески, грали в ігри «Так» чи «Ні», «Де я?». Приймали участь у конкурсі «Малюнок на голові», а також зачитували цікаві факти про позитивну посмішку. На згадку про свято присутні обмінялися «Смайликами» де кожен писав свої побажання товаришу.
Тому можна вважати, що сьогоднішній день не був втрачений. Ми подарували дітям гарний настрій, позитивні усмішки, приємне спілкування. Посмішка творить дива! А тому – посміхайтеся! З доброю посмішкою – до добрих людей!


Координатор СОУПу                                                 Ручка Т.А.





























Комментариев нет:

Отправить комментарий