"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

понедельник, 4 июня 2018 г.


                             Країна   дитинства

Щорічно на початку літа ми відзначаємо прекрасне свято радості та  одвічної надії -  Всесвітній день захисту дітей. Дорослі прагнуть зігрівати теплом і любовю кожне дитяче серце. Дитинство - найкращий та безтурботний період життя людини.

   Бібліотекар Ірина Олександрівна Вольф привітала учнів 1А класу ЗОШ№2 з класним керівником Наталею Іванівною Лапеєвою  в районній бібліотеці для дітей зі святом . А також  провела  літературну вікторину  «Ці незабутні казки»,  конкурси «Відгадай загадку з кульки» та «Пісня з мультику». Весело та радісно було  під час проведення заходу. А на сам кінець бібліотекар ознайомила  маленьких читачів з  правилами поводження з книгами та запросила   систематично відвідувати бібліотеку, побажала  запрошеним наполегливо оволодівати  знаннями, творчо мислити, розвивати свої здібності, щоб стати гідними  громадянами  України.

     Ми, дорослі, віримо, що ви знайдете своє покликання у житті, той єдиний вірний шлях, і Батьківщина, батьки, які дали вам життя, будуть пишатися вами.

     Ви, діти, – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Бажаю всім вам,нашим маленьким громадянам, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок! Зичу вам, хлопчики та дівчатка, міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул!


Завідуюча районною бібліотекою для дітей
– Л.В. Янішевська














Комментариев нет:

Отправить комментарий