"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

понедельник, 28 августа 2017 г.

Незалежна і єдина, будь навіки, Україно !

            Про власну державу мріяло не одне покоління українців, які прагнули вільно жити на своїй землі. За це вони не шкодували свого життя, боролися, гинули, але не здавалися. 26 років тому ми отримали власну вистраждану державу, День Незалежності якої є головним державним святом.
            Напередодні цього визначного дня культпрацівники с. Заводівка Галина Ладиненко, Марина Тарасова, Любов Антошенко та учасники художньої самодіяльності «Любавонька» спільно з культпрацівниками с. Чижево Оленою Косою, Валентиною Гончарук та учасниками художньої самодіяльності «Україночка» підготували літературно – музичне свято «Незалежна і єдина, будь навіки, Україно!», яке відбулося в приміщені Чижівського сільського клубу. Численні глядачі мали змогу насолодитися виконанням українських пісень, майстерно переплетених чудовими віршами та гуморесками. Натхненне виконання артистами створило піднесений настрій, пробудило хвилю патріотичних почуттів.
            Привітав всіх жителів Заводівської сільської ради зі святом – голова  Заводівської сільської ради Максим Кутовий. «Бажаю всім здоров’я, щастя, миру, успіхів у всіх справах і щоб мрії про краще життя окриляли на нові звершення, на добрі справи в ім’я нашої України, та її майбутніх поколінь», - наголосив Максим Кутовий.
            Чижівський бібліотекар Валентина Гончарук, організувала книжкову виставку – огляд «Велична і свята моя рідна Україна!», на якій була представлена література, присвячена історії формування української державності, боротьбі українського народу за незалежність своєї держави, вшануванню пам’яті громадян, які загинули у боротьбі за територіальну цілісність та державний суверенітет України.



Зав. Заводівською бібліотекою                                                Антошенко Л. М.













Комментариев нет:

Отправить комментарий