"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

четверг, 3 августа 2017 г.

Дозвілля молоді у Новоселівці

         На протязі літа бібліотека разом з будинком культури проводять з дітьми різноманітні заходи: це і бібліо-пікнік, ігри-конкурси, літні розваги та інше.
         Нещодавно було проведено кулінарний калейдоскоп «Українська національна кухня».Всі присутні активно приймали участь в обговоренні рецептів страв нашої української кухні. Юні господарочки з захопленням розповідали про свої улюблені страви, про те, як вони допомагають своїм матусям та бабусям.
          З юнацтвом була проведена бесіда-полеміка «Екологічна освіта – ключ до виживання людства». Мета заходу – донести до розуміння молодого покоління, що наша планета не тільки красива і її багатствами можна користуватися, а й дуже тендітна і вразлива, тож ставитися до неї треба обережно і дбайливо, щоб зберегти і примножити те що є зараз.

         До уваги присутніх була оформлена тематична полиця, показано відеоролик. Поговорили про один із оберегів української родини – віночок, який є своєрідним «знахарем» душі. Потім всі разом сплітали поетичний вінок із віршів та загадок. Всі люди на планеті повинні турбуватися про долю спільного довкілля, адже воно – джерело тепла, добра і краси.

Комментариев нет:

Отправить комментарий