"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

понедельник, 17 июля 2017 г.

Літо в Петрівській бібліотеці!


         На канікулах сумувати ніколи!
         Літо найкраща пора всіх дітей. Виникають питання як в селі відпочити з користю, чим займатися, що зробити для того, щоб дитина цілодобово не просиджувала біля комп’ютера чи телевізора. І тоді на допомогу приходить бібліотека. Бібліотеки стали місцем, де можна цікаво, корисно, а головне весело провести свій літній відпочинок. Під час канікул до бібліотеки користувачі приходять з друзями. Навіть найцікавіший відпочинок не можна уявити без книжки.
         В Петрівській бібліотеці для дітей підготовлений урок безпечної поведінки «Мій друг – дорожній рух», під час якого діти узагальнили знання про правила безпечної поведінки на вулиці, у транспорті.
         Був проведений майстер – клас під назвою «Подаруй книзі нове життя». Бібліотекар розповіла як потрібно «ремонтувати книги» і наголосила дітям про те, що потрібно постійно слідкувати за станом книги. Активно прийняли участь: Баран Богдана, Степанова Дарина, Степанова Марія, Гладіліна Кіра, Скіпор Валерія, Іскра Катерина, Степанов Максим, Кучай Роман, Кучай Юрій, Данилішина Вікторія.
         Допомагала у проведені дитячих ігор та конкурсів була Степанова Анастасія.




Зав. Петрівською бібліотекою                                                         Корнєєва Т.Ф.









Комментариев нет:

Отправить комментарий