"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

среда, 5 июля 2017 г.

Конституція України в моєму житті

         У Чижівській сільській бібліотеці відбувся захід  «Конституція України в моєму житті», присвячений відзначенню Дня Конституції та 21 річницю з моменту її прийняття.
         Бібліотекар Гончарук В.В. розповіла присутнім заходу, що незалежна Україна довгих п’ять років жила без основного закону. Суперечки між різними політичними колами лише гальмували процес розробки та ухвалення Конституції. Тому ухвалення п’ятою сесією Верховної Ради 28 червня 1996 р. Конституції України стало найважливішою історичною подією в житті українського народу після проголошення 24 серпня 1991 р. Незалежності України і схвалення 1 грудня 1991 р. всенародним голосуванням Акта проголошення  Незалежності України. Таким чином було завершено процес становлення України як суверенної держави, яка має свій Основний закон.
         Завідуюча сільським клубом Коса О.П. підготувала розповідь про зміст, значення, роль Конституції в житті  країни, її населення та кожної людини. Вшанування основних державних символів – Герба, Прапору – пролунало у поетичному читанні Косої Олени Петрівни. До визначної дати в бібліотеці оформлена тематична поличка «Конституція – основний закон держави».



Бібліотекар Чижівської бібліотеки – Гончарук В. В.

Комментариев нет:

Отправить комментарий