"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

пятница, 22 июля 2016 г.

                          Читаємо  разом  з  дошкільнятами

         Літо – це особливий період у роботі районної бібліотеки для дітей. У цей час дуже важливо підтримувати у малечі бажання читати тому ми організовуємо заходи в пізнавально–ігровій та веселій формі.
         Бібліотекарі завітали у дитячий садочок №2 до старшої та середньої груп. Завідуюча бібліотекою Л. В. Янішевська та провідний бібліотекар  
І. О. Вольф ознайомили дітей з біографією братів Копиленків Олексія та Віктора відомих українських письменників  занурили дітей у дивовижну книжкову подорож казковим світом.
          Під час заходу діти проявили себе активно і розповідали свої улюблені казки «Колобок»,  «Рукавичка», «Солом’яний бичок», «Ріпка», «Білосніжка».
         Увагу малечі привернули  яскраві обкладинки журналів «Малятко», «Мурашки», «Маша і Ведмідь», «Ведмедик Баррі», «Яблунька» та казки, що були представлені на столиках.
         Захід був проведений з метою створення позитивного настрою у дітвори, залучення їх до активного читання разом з батьками, з друзями, а також показати,що літо можна провести цікаво з книжкою.


Завідуюча районної бібліотеки для дітей – Янішевська Л. В.


Комментариев нет:

Отправить комментарий