"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

вторник, 18 февраля 2020 г.


«АФГАНІСТАН – ВЧИВ! АФГАНІСТАН – КАРАВ!
АФГАНІСТАН – ВИПРОБУВАВ!»


         До вшанування – учасників бойових дій на території інших держав та 31-ої річниці виведення військ з Афганістану в Заводівській бібліотеці відбувся літературно-музичний факт «Афганістан – вчив! Афганістан – карав! Афганістан – випробував!».
         Бібліотекар присутніх ознайомила з масштабами тих складних та неоднозначних подій , переглянули відео  «Кінохроніка». Вивід військ з  Афганітану», «Мы уходим  (Прощайте горы)», «А. Розенбаум «Монолог пилота», «Черного тюльпана». Лунали пісні про героїчні подвиги тих, хто пройшов  жорстокі випробування на чужій війні.
         Діти переглянули книжкову виставку, на якій представлені книги і фотоматеріали , допомогла підліткам  усвідомити жахливість  тієї страшної війни – втрати і біль, а водночас, славу і гордість які мають одну назву – Афганістан.
         Бібліотекар прагнула розширити знання підлітків про історичні  події афганської війни, викликати повагу і шану до воїнів-інтернаціоналістів, розповісти про земляків, які загинули там і віддати данину пам’яті полеглим і всім , хто причетний до героїчної і трагічної «чужої» афганської війни.


Провідний бібліотекар Заводівської бібліотеки – Любов Антошенко

        

Комментариев нет:

Отправить комментарий