"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

пятница, 2 июня 2017 г.

Чарівна мить дитинства
            Щороку на початку літа ми відзначаємо прекрасне свято радості та одвічної надії -  Міжнародний день захисту дітей. Адже саме в дітях дорослі прагнуть бачити здійснення своїх мрій і сподівань . А тому закликаємо усіх зігрівати теплом і любовю кожне дитяче серце. І допоможуть у цій важливій справі гуманність та доброта.
         Дитинство – найкращий та безтурботний період життя людини, який на жаль буває тільки раз. Тому цінуйте, юні друзі, кожну щасливу хвилину цієї миті. Такими словами розпочала свято   Вольф  Ірина Олександрівна в районній бібліотеці для дітей. Для учнів 1-Б та 2-А класу ЗОШ №2 з класними керівниками   Капустян Ларисою Миколаївною та Касьян Іриною Анатоліївною.
Для учасників свята бібліотекарі підготували і провели  гру  «Хто спритніший». Діти активно і з великим задоволенням брали активну участь  у грі. Ляльковий театр показав казки-вистави «Оце і фокус», «Півникова тітонька», «Огородники».
         Бібліотека також оформила розгорнуту книжкову виставку популярних дитячих письменників, яка викликала інтерес у  дітей. Вони з цікавістю гортали сторінки книжок Вінні-Пуха, Айболита», героїв Простоквашино,  дивовижні пригоди кмітливих , невгамовних козаків та інші. То ж , з цікавою книгою почалося літо для юних читачів міста.

Завідуюча районною бібліотекою для дітей
–  Янішевська Л. В.











Комментариев нет:

Отправить комментарий